🍬Bonbóny bez cukru jako 🎁dárek ke každé objednávce nad 500 Kč NAKUPOVAT

Šijeme v Čechách aneb příběh (nejednoho) trička

Jsem tričko GYMIO a rádo vás poznávám. Na mojí cedulce se dočtete, že pocházím z Čech. To se nám – tričkům – už tak často nestává. Evidentně mám být na co pyšné.

Za mým návrhem nestojí nikdo jiný než Martina Marková, spolumajitelka a návrhářka značky GYMIO. To byste koukali, jak si mě v tom prenatálním stadiu hýčkala. Při tvorbě střihu neustále řešila i ty nejmenší detaily, abychom pak s mým novým majitelem byly dokonale sladění.

Stejně pečlivě vybírala i materiál a samozřejmě vhodné nitě. Řeknu vám, že Martina myslí opravdu na všechno. Dokonale skloubí jak funkčnost, tak design.

Narodilo jsem se pod rukama švadlen v české dílně a když mě dostatečně vypiplali, dostalo jsem cedulky, visačku a přesídlilo do skladu. Tam jsem se moc neohřálo. Jirka mě zabalil do hedvábného papíru, uložil do krabice a už jsem frčelo k zákazníkovi. 

Jsem do posledního stehu přesvědčené, že si budeme perfektně rozumět.


 Takových příběhů se už ve společnosti GYMIO odehrálo několik tisíc. Za nápadem ponechat celý proces výroby tady v Čechách stojí hlavně naše snaha podpořit lokální ekonomiku a mít možnost být v úzkém kontaktu se všemi výrobními fázemi.

„Je pro mě zcela zásadní, abych se na celém tom procesu mohla osobně podílet,“ říká Martina Marková a dodává, že vývoj prvního prototypu bývá mnohdy neuvěřitelně kreativní. Za autenticitou a unikátností výsledného produktu stojí spolupráce celého týmu, který vše řeší osobně a hlavně okamžitě. „Neumím si představit, že bychom posílali vzorky tam a zpět na velké vzdálenosti, plýtvali časem, mnohdy i materiálem a v neposlední řadě prací dalších lidí,“ vysvětluje návrhářka.

GYMIO staví na co nejosobnějším přístupu k zákazníkovi. Od prvotního návrhu až po koncový produkt jsou to právě potřeby uživatele, které maximálně zohledňujeme. Všechny prototypy našeho oblečení projdou skutečnou zatěžkávací zkouškou. Opravdu je nešetříme! Případné nedokonalosti obratem odstraňujeme a cíleně se propracováváme k produktu, který splyne s naším mottem:

„Udržíme vaši kondici na vrcholu i pomocí udržitelné módy!“