⚠️SLEVY až 50 % na vybrané zboží! OMRKNOUT

GHOST- Nová kolekce odráží triumf ducha

timey (1) 2 minuty : 

Když se skloubí pohodlí a dynamika, vzniknou modely zdánlivě jednoduché a současně zábavné, minimalistické, a přesto se smyslem pro zajímavý detail.

 

Přesně takové je oblečení z nové kolekce GHOST, v níž nechybí oversize trika, cool kombinéza pro kluky, sexy dámský overal a několik opravdu atraktivních (ne)postradatelných maličkostí, jako jsou sundavací kapuce nebo kukly.

Mikiny zdobí na zádech působivé graffity s orlem – unikátní dílo našich progresivních designérů, doplněné mottem značky GYMIO „TASTE YOUR ENERGY“.

Mimochodem symbol orla najde v písmenu „G“ našeho loga, víte o tom? Orel totiž dokonale vystihuje náš pohled na pohyb a přístup ke sportu – je symbolem síly, houževnatosti, vytrvalosti, pevné vůle i potřebného nadhledu.

Motto „TASTE YOU ENERGY“ vybízí k tomu, abyste ze sebe dostali do nejlepší, testovali svoje limity a k posouvání svých hranic využili cenné pomocníky v podobě našeho oblečení a sportovního vybavení, které vám bude (a nejenom obrazně) krýt záda i při těch nejnáročnějších výkonech.

 

Kolekce GHOST s sebou přináší každému z vás jedno důležité poselství – úspěch je stav mysli…

…i když prohráváš, vítězíš.

 

Ps. Nezapomeňte zhlédnout propagační video natočené speciálně pro tuto kolekci ve Vysokých Tatrách (@vysoketatry_horyzazitkov) Náš tým zde odvedl skvělou práci, nechyběla dobrá nálada, spousta nezapomenutelných zážitků a mimo jiné také sníh na přání.